cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66
IMG_0317

Dannie Skals Dalsgaard

Skoleterapeut i Jylland

+45 51 89 50 76 | kontakt@dannie.ppsamtaleklinik.dk

Hvorfor arbejde med Dannie?

Jeg har stor erfaring med særligt sårbare og udsatte børn, unge og voksne, ligesom jeg gennem alle årene meget har beskæftiget mig med netværks- og familiearbejde.
Speciale

Dannie brænder for sit arbejde med børn, unge og voksne.
Han giver viden og forståelse, samt skaber trivsel og læring hos børn, unge, forældre og andre netværkspersoner omkring det at have og leve med en diagnose.


Han har gennem mange år vist rigtigt gode resultater med sin ofte lidt utraditionelle tilgang til det enkelte menneske og ikke mindst hans store evne til at opnå tillidsfulde relationer til børn, unge og voksne og selv dem, der evt. kan være meget afvisende overfor kontakt til en start.


På Dannies uhøjtidelige og informative Facebookfirmaside Børn og familier i fokus ved Psyko Dannie, kan du læse mange positive udtalelser fra glade og tilfredse børn og forældre om ham og det arbejde han laver. 

Område

Aktuelt arbejder jeg som selvstændig pædagogisk-psykiatrisk konsulent på fuldtid, hvilket jeg har gjort siden oktober 2014.

Tidligere har jeg arbejdet indenfor voksenpsykiatrien i 2 år, hvor jeg især har fået en stor viden om akut psykiatri og herunder misbrugsbehandling.
Jeg har derfor stor erfaring med særligt sårbare og udsatte børn, unge og voksne, ligesom jeg gennem alle årene meget har beskæftiget mig med netværks- og familiearbejde.

Erfaring

Jeg er psykiatrisk sygeplejerske med efteruddannelse i kognitiv adfærdsterapi. Jeg har gennem de sidste 15 år arbejdet indenfor børne- og ungdomspsykiatrien på henholdsvis et dag- og døgnafsnit samt i ambulant regi på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Risskov.
Desuden har jeg været ansat i en 2-årig projektstilling som børnepsykiatrisk konsulent hos Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Randers.

For yderligere oplysninger henviser jeg til min hjemmeside dannie.ppsamtaleklinik.dk, ligesom du på min firmaside på Facebook, kan læse nærmere om, hvad jeg arbejder med i det daglige.

Det siger Dannies kunder

At kende nogen som kender nogen er altid godt. Og klart du bliver anbefalet Dannie Skals Dalsgaard - du er bare super god, rummelig, anerkendende, forstående, nærværende og faglig dygtig - i det hele taget god til børn, unge & deres forældre..- Mette, udtalelse fra forælder på Facebook siden
Hvilke børn kunne ikke ønske sig dig i julegave, har to som også kunne, du er guld værd for børn og familier med specielle behov.- Sandra, udtalelse fra forælder på Facebook siden
Kender en ung mand som kaldte dig `` verdens bedste kontakt person ``- Conny, udtalelse fra forælder på Facebook siden
Og du gør det super godt. Tror ikke vores familie kunne have fået en mere kompetent og så allround personlighed som dig og bedst af det hele, børnene elsker det.- Sandra, udtalelse fra forælder på Facebook siden
Du er efterspurgt fordi du er super dygtig, engageret & brænder for området...- Mette, udtalelse fra forælder på Facebook siden

Tag kontakt i dag

Send en besked eller tag kontakt på telefon 22447866 for en uforpligtende snak, om dit behov for, at vi hjælper dit barn.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Telefonnummer (skal udfyldes)

    Din besked (skal udfyldes)