+45 22447866 cs@skoleterapeuten.dk

Om os

Skoleterapeuten.dk er webportal for Pædagogisk Analyse
og Kvalitets Center. Registret som PAKC ApS

Kontakt

Virksomheden består af to ejere:

Christian Søllested Hansen er uddannet folkeskolelærer, og har arbejdet mange år i specialskoler med udsatte børn og unge med diagnoser og sociale udfordringer.

Christian tog i 2016 initiativet til Skoleterapeuten.dk, dels fordi inklusionen i Folkeskolen betød, at der var opstået et stigende behov for praksisnær udviklingspsykologisk og specialpædagogisk viden blandt lærere, dels – hvad var værre – et stigende antal børn og unge, oplevede øget mistrivsel, som følge af mangel på professionel omsorg og forståelse. På baggrund af denne argumentation opstod et projekt som indebar at ‘Den skoleterapeutisk Grunduddannelse’ blev bevilget midler fra Undervisningsministeriets inklusionspulje. Christian har efterfølgende iværksat projektet ‘Det gode liv – fri af PTSD’ for foreningen Thin Blue Line Denmark, hvor han i dag er ansat som familierådgivning for PTSD ramte politifolk. Projektet er støttet via midler fra Socialstyrelsen.

Jan Schultz Larsen blev uddannet som pædagog i år 2000 med speciale på psykiatriske område. Jan har arbejdet med både børn, unge og voksne med psykiatriske diagnoser.

Jan er stærkt inspireret af den Psyko Edukative Model, som han fik mulighed for at studere nærmere under sin uddannelse på den norske forskningsafdeling Center for Barn- og Ungdomspsykiatri i Oslo (Norge). Sideløbende med det pædagogiske arbejde har Jan gennem de seneste 14 år udviklet et sundhedskoncept, der i dag er globalt udbredt. Jan er iværksætter, kursusudvikler, projektudvikler, produktudvikler og leder. Jan samarbejder med Christian ligeledes som familierådgiver, men er også projektchef for Peer to Peer indsatsen i foreningen Thin Blue Line Denmark.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at skrive eller ringe for yderligere information.

Christiansvej 51, 5700 Svendborg

+45 22447866

cs@skoleterapeuten.dk

    Send en besked