cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66

Tina Kryger

Tina Kryger skoleterapeut.Jylland

Tina Kryger

Skoleterapeut i Jylland

+45 29261500 | tina@hypnose-klinik.dk

Hjælp til forældre?

Hvorfor arbejde med Tina?

Jeg arbejder med børnene på en måde, så de knapt opdager, hvor hårdt de i virkeligheden arbejder. Det må gerne føles legende let
Speciale

I forhold til børn og unge (fra 8 år og opefter) har jeg specialiseret mig i

  • Hjælp til børn med megen uro – fx ADHD
  •  Børn, der stammer
  •  Præstationsangst

Jeg arbejder med børnene, så de føler, at det lidt er en leg – selvom de i virkeligheden arbejder hårdt.

Det er også vigtigt for mig, at I som forældre i løbet af processen, får nogle redskaber med hjem, som kan understøtte forandringerne og hjælpe jeres barn i tiden frem.

I min klinik arbejder jeg med samtaleterapi, hypnose og tankefeltterapi/EFT, da det er min erfaring, at lige netop den kombination giver gode resultater.

 

Område

Når jeg arbejder med børn/unge – fra 8 år og opefter – arbejder jeg oftest med følgende problematikker:

  • Hjælp til børn med megen uro – fx ADHD

Jeg kender selv smerten – smerten over, at man ikke selv kan fikse det for ens barn eller tage barnets problemer på sig selv. Det er en helt særlig smerte iblandet skyld og magtesløshed.

Derfor har jeg lavet en pakke til familier med børn, der har brug for at få mere ro ind i deres hverdag – fx børn med diagnosen ADHD (fra 8 år og opefter)

Case: 13 årig dreng med diagnosen ADHD, hvor der blandt andet er udfordringer med morgenrutinerne. Han kan næsten ikke trækkes ud af sengen, nøler og får ikke børstet tænder eller spist morgenmad. Han får tøjet på i sidste øjeblik. Langt de fleste morgener er fyldt med konflikter og uro. Han er ofte meget råbende, især når der stiles krav om at han skal videre i morgenrutinerne. Det hænder, at han kommer for sent til skolebussen.

Efter ganske kort tid med redskaberne oplever familien en helt anden dreng. Og helt andre morgener. Nu kan han pludselig stå op efter at være blevet kaldt på én gang. Han er hurtigt i tøjet og får spist morgenmad. Ofte er han helt klar lang tid før bussen kører. Der er ingen konflikter. Der er ro og en god start på dagen. Drengen kan ikke selv forklare, hvad der er anderledes – bare at det er anderledes og at det er en dejlig forandring.

Bare denne forandring – en god start på dagen – påvirker hele familien og deres oplevelse af resten af dagen.

  • Børn/unge, der stammer

Det kan være meget hæmmende for et barn, hvis det stammer. Ud over risikoen for drillerier, vil langt de fleste børn være påvirkede af det, også selvom de ikke giver udtryk for det.

Jeg arbejder ud fra princippet om, at det barnet har kunnet engang, det kan det med den rette hjælp finde frem igen, så vi kan opnå væsentlige forbedringer.

Jeg hjælper barnet med at slippe evt. blokeringer i form af ubehag over at stamme. Herefter arbejder vi med at finde de færdigheder frem igen, fra da barnet ikke stammede.

  • Børn/unge, der lider af præstationsangst

Børn bliver målt og vejet fra de er helt små og det kan i kombination med andre ting og oplevelser føre til, at det enkelte barn har det rigtig svært, når det skal præstere og bagefter bedømmes. Præstationsangsten kan blandt andet vise sig ved fremlæggelser på klassen, tests og eksamen. Symptomerne kan være fysiske i form af hjertebanken, sved, rysten og dårlig mave mv. Klappen kan gå ned og de får endnu en dårlig oplevelse. Vi arbejder med at få tidligere dårlige erfaringer på afstand og få nye redskaber til at kunne vise, hvad de egentlig kan. Jeg arbejder også med præstationsangst i forbindelse med sport.

 

Læs mere om indholdet på min hjemmeside

Erfaring

Jeg har min egen klinik (siden 2014), hvor jeg helt fra start har arbejdet med både børn og voksne.

Tidligere har jeg blandt andet arbejdet med børn i børnehaver og skolefritidsordning.

Jeg har deltaget i skoleterapeuten.dk’s eksamens-events på gymnasier rundt om i landet, hvor der har været fokus på eksamen og præstations-angst.

Jeg afslutter min uddannelse som Hypnose Psykoterapeut i 2018. Derudover har jeg følgende relevante uddannelser:

Master Hypnoterapeut
Master NLP Terapeut
Master Familie- og Parterapeut

Det siger Tinas kunder

Hej Tina. Det går over al forventning, han stammer fortsat lidt, men kan nu sige lange sætninger uden at stamme. Tror det kunne være godt, hvis han kunne komme en gang mere hos dig. Det har helt klart en effekt.- Forælder til barn med stammen
Allerede efter første session er der kommet mere ro på Sebastian, når han skal sove om aftenen. Han virker mere afslappet og reagerer ikke så voldsomt på lydende omkring ham. Han kan falde i søvn inden for ca. ½ time om aftenen og jeg kan liste derfra igen – hvilket overhovedet ikke var muligt før.</p> <p>Efter anden session: Det går rigtig godt, der er kommet endnu mere ro på sovesituationen. Sebastian har faktisk sovet i sin egen seng hele natten de sidste to nætter og jeg synes faktisk, at jeg kan mærke en forskel i Sebastians humør, gnist og tålmodighed. Jeg er så taknemmelig for den udvikling dine behandlinger har medført. Det er virkelig positivt.<br /> - Forælder om barn, som var bange/angst
Tina hjalp mig videre fra min rille, som jeg var kørt fast i. Jeg var panisk angst for at skulle gå til eksamen. Jeg rystede, havde hjertebanken, svedte og meget mere. Efter kun 2 sessioner ved Tina var jeg afslappet, havde fået de helt rigtige redskaber til at styre min angst. Til min afsluttende eksamen fik jeg 12. Jeg vil helt klart anbefale Tina- Birgitte om eksamensangst

Tag kontakt i dag

Send en besked eller tag kontakt på telefon 29261500 for en uforpligtende snak, om dit behov for, at vi hjælper dit barn.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

Hjælp til voksne?