cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66

Steffan Morgenstern

Skoleterapeut_SteffanMorgenstern

Steffan Morgenstern

Skoleterapeut i Jylland

+45 60 85 03 10 | sb@skoleterapeuten.dk

Hvorfor arbejde med Steffan?

Når angst, tanker og følelser forstyrrer så meget, at fremlæggelser og eksaminer bliver uoverskuelige, så kan jeg hjælpe dig med at finde de rationelle tanker frem og give dig modet på skolen tilbage.
Speciale

Er du afgangselev i folkeskolen, studerende på ungdomsuddannelse eller på universitet? – Og ved du allerede nu, at du bliver udfordret, når du næste gang skal til eksamen ? – så vær i god tid og benyt muligheden for at blive fri for eksamensangst og begrænsninger.

Jeg har speciale som skoleterapeut i eksamensangst, og er blevet anbefalet af Ved Det Grønne Bord, som er en webside, der blandt andet laver film som giver informationer til studerende til at komme uvished til livs i forhold til eksamen. På denne lille film kan i se hvordan jeg arbejder.

Hvordan arbejder en skoleterapeut? – Ved Det Grønne Bord

Område

Lider du af:

· eksamensangst?

· præstationsangst?

· angst for at stå frem foran andre?

Oplever du ?

· tankemylder?

· lav koncentration?

· hukommelsesbesvær?

·at ”klappen går ned”?

Føler du ?

· Irritabilitet ?

· vanskeligheder med at styre trangen til bryde ud i tårer?

· kvalme

· søvnbesvær

Genkender du flere af ovenstående symptomer, kan jeg hjælpe dig med at genfinde din trivsel i skolen eller på studiet.

Erfaring

Jeg er uddannet folkeskolelærer i 2003 og har siden arbejdet med børn og unges trivsel og læring. De seneste fem år har jeg været lærer på en specialinstitution for unge med psyko-sociale vanskeligheder. Dette har givet mig en særlig indfølingsevne og fornemmelse for mennesker i mistrivsel.

Jeg er uddannet til skoleterapeut ved Center for Livsduelighed – på det første hold af skoleterapeuter, som blev uddannet i november 2017. Uddannelsen gav mig allerede tidligt værktøjer og terapeutiske tilgange, jeg manglede som folkeskolelærer. Uddannelsen var det perfekte match til min læreruddannelse.

Ring på tlf 60 85 03 10 og bestil en tid allerede i dag

Det siger Steffans kunder

Dagen hvor du skulle til eksamen, hvordan havde du det? · Jeg var faktisk helt rolig. Lidt for rolig, tror jeg. Jeg var helt bange for mig selv, for jeg havde jo regnet med at hele morgenen ville foregå i panik og angst!- Anonym pige, 18-år
Hvad tænkte du om eksamen umiddelbart efter samtalen? · Jeg mindes, at jeg tænkte noget i retning af ``jamen er det bare det? Det skal jeg sgu nok klare!``- Anonym

Tag kontakt i dag

Send en besked eller tag kontakt på telefon 60 85 03 10 for en uforpligtende snak, om dit behov for, at Steffan hjælper dig.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)