cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66

Kæmper dit barn med stress, angst eller diffuse smerter i hoved og mave?

Få enkle redskaber til at støtte dit barn til en god hverdag.
Skoleterapeut_jonas_Borup

Jonas Borup

Skoleterapeut i København
Gå til profil

Jeg arbejder med børn og unge som mangler troen på dem selv samt er stressede, depressive eller helt mangler motivationen i hverdagen.

Et kig ind hos os; Studiestræde 30A, KBH K

Vi kommer også gerne ud til jer

Kontakt én af vores dygtige skoleterapeuter på Sjælland

Alle terapeuter har været igennem vores screeningprocess og vi arbejder kun med de bedste

Christina Aros

Cand. Mag. Pæd., terapeut og hypnose

Gå til profil

Christian Søllested Hansen

Folkeskolelærer, Skoleterapeut

Gå til profil

Jonas Borup

Folkeskolelærer og Psykoterapeut MPF

Gå til profil
Marethe

Merethe S. Erbs

Hypnose Psykoterapeut
Gå til profil

Det siger vores kunder

Vores søn var mobbeoffer. Der er foregået ting i skolen, som han ikke har fortalt os for at skåne os. De ting kunne Christian grave ud af ham. Christians dialogform og den tillid, han udgyder, gør udslaget. I samtaler med vores søn klarede Christian på tre besøg, hvad en psykolog ikke har kunne klare på 2 ½ år. Og det var ikke en dårlig psykolog.- Forælder
Christian har givet os redskaber og løsningsforslag i forhold til vores dialog som familie. Nogle gange bliver man som forælder usikker på, om man gør det godt nok. Det har været godt at få erfaringer og redskaber fra en person, der også har øje på, hvordan tingene er i barnets skole.- Jesper, forælder.
Dorthe Ussing har været familieterapeut i min familie i ca 2½ år. Fra hun kom til vi afsluttede samarbejdet, har hun hjulpet os rigtigt meget. Dorthe har især hjulpet mig, så jeg har fået en større indsigt i mig selv og sikkerhed i min forældrerolle. Noget der jo naturligt smitte af og giver mine børn mere ro. Så for os, er Dorthes arbejde guld. Hun forstod at skubbe til mig, samtidig med at hun respekterede mig som person.- Dorit, Folkeskolelærer.
Christians største bidrag ligger i hans måde at anskue problemstillingerne. Vi oplevede, at han tog et andet blik på, hvor konflikterne starter. Han havde fokus på, hvordan systematikker hænger sammen i børns adfærd. Hans metodik i forhold til at ændre børnenes handlemønstre har vist sig meget succesfuld. - Forælder

Tag kontakt i dag

Send en besked eller tag kontakt på telefon 22447866 for en uforpligtende snak, om dit behov for, at vi hjælper dit barn.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

Hvorfor arbejde med os?

Vi arbejder på at en Skoleterapeut, kun skal promoveres for at være det bedste af de bedste.
Der bliver skrevet om Christian. Se hvad de siger her.