cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66

Kæmper dit barn med stress, angst eller diffuse smerter i hoved og mave?

Få enkle redskaber til at støtte dit barn til en god hverdag.
Joan skoleterapeut

Joan Jørgensen

Skoleterapeut i Gentofte
Gå til profil

Børn og unge får men af udtalte såvel som uudtalte konflikter efter opbrud og skilsmisse i familien. Symptomerne kan vise sig i forbindelse med opbruddet, men der kan også gå længere tid. Børnene kan have svært ved at navigere i familiekonflikter, deleordning, loyalitetskonflikter og bonus- og halvsøskende. Det er ofte i skolen, at symptomerne på barnets mistrivsel viser sig.

Kontakt én af vores dygtige skoleterapeuter på Sjælland

Alle terapeuter har været igennem vores screeningprocess og vi arbejder kun med de bedste

Kristina Pryds

Daglig leder Skoleterapeuterne

Gå til profil

Joan Jørgensen

Jurist, konfliktmægler og psykoterapeut

Gå til profil

Henriette Wang

Hypnose Psykoterapeut

Gå til profil

Christian Søllested Hansen

Familiekonsulent, Skoleterapeut

Gå til profil
Marethe

Merethe S. Erbs

Hypnose Psykoterapeut
Gå til profil

Christina Aros

Cand. Mag. Pæd., terapeut og hypnose

Gå til profil

Det siger vores kunder

Kristina har fået ting ud af vores datter, som hun aldrig har fortalt andre. Kristina har en evne til at lytte, forstå, stille de rigtige spørgsmål, så der opstår fuldstændig tillid til hende. At hun oveni passer rigtig godt på os, sætter grænser for os, og understøtter hos i samarbejdet med andre, gør kun det hele endnu bedre.- Forælder
Christian har givet os redskaber og løsningsforslag i forhold til vores dialog som familie. Nogle gange bliver man som forælder usikker på, om man gør det godt nok. Det har været godt at få erfaringer og redskaber fra en person, der også har øje på, hvordan tingene er i barnets skole.- Jesper, forælder.
Dorthe Ussing har været familieterapeut i min familie i ca 2½ år. Fra hun kom til vi afsluttede samarbejdet, har hun hjulpet os rigtigt meget. Dorthe har især hjulpet mig, så jeg har fået en større indsigt i mig selv og sikkerhed i min forældrerolle. Noget der jo naturligt smitte af og giver mine børn mere ro. Så for os, er Dorthes arbejde guld. Hun forstod at skubbe til mig, samtidig med at hun respekterede mig som person.- Dorit, Folkeskolelærer.
Christians største bidrag ligger i hans måde at anskue problemstillingerne. Vi oplevede, at han tog et andet blik på, hvor konflikterne starter. Han havde fokus på, hvordan systematikker hænger sammen i børns adfærd. Hans metodik i forhold til at ændre børnenes handlemønstre har vist sig meget succesfuld. - Forælder

Tag kontakt i dag

Send en besked eller tag kontakt på telefon 22447866 for en uforpligtende snak, om dit behov for, at vi hjælper dit barn.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Din besked (skal udfyldes)

  Hvorfor arbejde med os?

  Vi arbejder på at en Skoleterapeut, kun skal promoveres for at være det bedste af de bedste.
  Der bliver skrevet om skoleterapeuterne. Se hvad de siger her.