cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66

Lider dit barn af ondt i maven? Er barnet ofte i konflikter, er trist, irritabelt eller lider af angst?

Med enkle redskaber kan du støtte dit barn til en god hverdag.
billede chr

Christian Søllested Hansen

Skoleterapeut på Fyn
Gå til profil

“Gennem de sidste 6 år har jeg genfortalt mit traumeforløb igen og igen til læger, psykologer og psykiatere. Hver gang er min tilstand blevet forværret i de efterfølgende uger. Det fascinerer mig, at Christian har formået at røre ved noget centralt i mig, uden at han kender det mindste til min historie. Han har en helt anden tilgang til behandlingen, end det etablerede system…

Henrik Hansen, pensioneret politibetjent

Kontakt én af vores kompetente skoleterapeuter på Fyn

Alle terapeuter har været igennem vores screeningprocess og vi arbejder kun med de bedste

Kristina Pryds

Daglig leder Skoleterapeuterne

See full profile here

Gå til profil

Christian Søllested Hansen

Folkeskolelærer, Skoleterapeut

See full profile here

Gå til profil

Christina Aros

Cand. Mag. Pæd., terapeut og hypnose

Gå til profil

Det siger vores kunder

Christian har givet os redskaber og løsningsforslag i forhold til vores dialog som familie. Nogle gange bliver man som forælder usikker på, om man gør det godt nok. Det har været godt at få erfaringer og redskaber fra en person, der også har øje på, hvordan tingene er i barnets skole. - Jesper, forælder.
Behandlingen har efterladt noget grundlæggende positivt i mig, og når jeg tænker på samtalen med Christian, kan jeg ikke lade være med at smile. Effekten, jeg oplevede den første uges tid, er aftaget, men noget i mig har alligevel ændret sig afgørende: Behandlingen har givet mig håb. Når Christian kan flytte så meget for mig på én enkelt samtale, hvad kan der så ske, hvis jeg får mulighed at komme i et længere behandlingsforløb? Ingen forventer et mirakel på en enkelt behandling, men det resultat, Christian har opnået, har enorme perspektiver.- Henrik Hansen, pensioneret politibetjent
Christian har lagt en ny linse over klasserummet. Hans udgangspunkt er at kigge på alt det, der ligger uden om problemerne. Han er skarp til at se og forstå klassedynamikken og kommer med et andet blik samt tid og rum til at observere vaner og rutiner. Elever får nogle gange påklistret mærkater af lærere, der har kendt dem længe. Er der ting i gang, ser man ikke altid, at konflikten måske er startet et helt andet sted.- Ulrik, skoleleder
I dag er jeg ikke længere i kamp med mig selv. Jeg er ikke afhængig af, hvad andre synes og mener. Jeg gør de ting, jeg har lyst til, og som min familie har lyst til. Snak med Christian, find dig selv og tro på dig selv. Alle mennesker er gode nok.- Tom, forælder

Tag kontakt i dag

Send en besked eller tag kontakt på telefon 22447866 for en uforpligtende snak, om dit behov for, at vi hjælper dit barn.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Din besked (skal udfyldes)

  Hvorfor arbejde med os?

  Kvaliteten af terapeuter varierer for meget. Det skyldes, at man kan blive terapeut ved minimal træning. Vi arbejder på at en Skoleterapeut, kun skal promoveres for at være det bedste af de bedste.