cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66

Lider dit barn af ondt i maven? Er barnet ofte i konflikter, er trist, irritabelt eller lider af angst?

Med enkle redskaber kan du støtte dit barn til en god hverdag.
Dorthe Ussing skoleterapeut

Dorthe Ussing

Skoleterapeut på Fyn
Gå til profil

“Da vi mødte Dorthe første gang, var vi i en situation, hvor vores børn mistrivedes. Vores søn havde det svært i skolen, og lærerne havde udfordringer med at rumme ham i klassen. Vores situation var gået i hårdknude: Vi småskændtes indbyrdes samtidig med, at vi gentog de samme negative handlemønstre, på trods af, at vi godt kunne se, at de ikke fungerede. Dorthe hjalp os med at sætte ord på noget, vi godt vidste, men havde svært ved at håndtere: Vi manglede troen på vores søn og på vores egne rolle som forældre.”

Vini og Thomas, forældre

Kontakt én af vores kompetente skoleterapeuter på Fyn

Alle terapeuter har været igennem vores screeningprocess og vi arbejder kun med de bedste

Christian Søllested Hansen

Folkeskolelærer, Skoleterapeut

See full profile here

Gå til profil

Dorthe Ussing

Familievejleder og skoleterapeut

Gå til profil
Bente Skoleterapeut

Bente Brandstrup

Lærer og uddannelsesvejleder

Gå til profil

Christina Aros

Cand. Mag. Pæd., terapeut og hypnose

Gå til profil

Det siger vores kunder

Christian har givet os redskaber og løsningsforslag i forhold til vores dialog som familie. Nogle gange bliver man som forælder usikker på, om man gør det godt nok. Det har været godt at få erfaringer og redskaber fra en person, der også har øje på, hvordan tingene er i barnets skole. - Jesper, forælder.
Dorthe Ussing har været familieterapeut i min familie i ca 2½ år. Fra hun kom til vi afsluttede samarbejdet, har hun hjulpet os rigtigt meget. Dorthe har især hjulpet mig, så jeg har fået en større indsigt i mig selv og sikkerhed i min forældrerolle. Noget der jo naturligt smitte af og giver mine børn mere ro. Så for os, er Dorthes arbejde guld. Hun forstod at skubbe til mig, samtidig med at hun respekterede mig som person.- Dorit, Folkeskolelærer.
Christian har lagt en ny linse over klasserummet. Hans udgangspunkt er at kigge på alt det, der ligger uden om problemerne. Han er skarp til at se og forstå klassedynamikken og kommer med et andet blik samt tid og rum til at observere vaner og rutiner. Elever får nogle gange påklistret mærkater af lærere, der har kendt dem længe. Er der ting i gang, ser man ikke altid, at konflikten måske er startet et helt andet sted.- Ulrik, skoleleder
I dag er jeg ikke længere i kamp med mig selv. Jeg er ikke afhængig af, hvad andre synes og mener. Jeg gør de ting, jeg har lyst til, og som min familie har lyst til. Snak med Christian, find dig selv og tro på dig selv. Alle mennesker er gode nok.- Tom, forælder

Tag kontakt i dag

Send en besked eller tag kontakt på telefon 22447866 for en uforpligtende snak, om dit behov for, at vi hjælper dit barn.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

Hvorfor arbejde med os?

Kvaliteten af terapeuter varierer for meget. Det skyldes, at man kan blive terapeut ved minimal træning. Vi arbejder på at en Skoleterapeut, kun skal promoveres for at være det bedste af de bedste.