cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66
Marethe

Merethe S. Erbs

Skoleterapeut i København

+45 26 85 85 78 | kontakt@hypnoseguiden.dk

Hvorfor arbejde med Merethe?

Har du eller dit barn brug for hjælp i forbindelse med f.eks. angst, forbier, selvværd, selvtillid, mobning, traumer, nervøsitet, tvangstanker/handlinger, depression, stress, søvnproblemer, manglende motivation tilbyder jeg terapi samt værktøjer til at få det bedre og komme videre.
Speciale

Har du eller dit barn brug for hjælp i forbindelse med f.eks. angst, forbier, selvværd, selvtillid, mobning, traumer, nervøsitet, tvangstanker/handlinger, depression, stress, søvnproblemer, manglende motivation tilbyder jeg terapi samt værktøjer til at få det bedre og komme videre.

Område

Mine mange års erfaring med klienter, indbefatter børn fra 4 års alderen, teenagere og voksne som jeg har hjulpet med mange forskellige psykiske udfordringer.

Erfaring

Jeg er Registeret Alternativ Behandler (RAB) i Hypnose, der er godkendt af Sundhedsstyrelsen og certificeret Hypnose Psykoterapeut ® i 2011samt Hypnose og NLP Master i 2004.

Jeg begyndte at studere hypnose og NLP terapi i 2001 og har haft klienter siden 2004.

Min interesse for at assistere andre i deres udvikling kommer fra min tid som tillidsmand i det private erhvervsliv samt inspiration fra mine egne besøg hos terapeuter. Ud over at have klienter holder jeg kurser i meditation, selvhypnose og bedre søvn.

Se mere på Merethes hjemmeside www.hypnoseguiden.dk

Ring på tlf. 26 85 85 78

Det siger Merethes kunder

Tag kontakt i dag

Send en besked eller tag kontakt på telefon 22447866 for en uforpligtende snak, om dit behov for, at vi hjælper dit barn.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)