cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66
lykke

Lykkelisa Garding

Skoleterapeut i Jylland

+45 31 13 56 45 | lykkelisa.garding@gmail.com

Hvorfor arbejde med Lykkelisa?

Lykkelisa har en velfunderet viden om, hvad der skaber glade børn og tilbyder terapi, rådgivning og vejledning til både par, børn og familier. Hun har en særlig interesse i børn, der har særlige fysiske eller psykiske behov
Speciale

Har dit barn ofte ondt i maven?

Er dit barn ofte ked af det?

Har dit barn oplevet sorg eller smerte?

Lykkelisa har en velfunderet viden om, hvad der skaber glade børn og tilbyder terapi, rådgivning og vejledning til både par, børn og familier. Hun har en særlig interesse i børn, der har særlige fysiske eller psykiske behov

Hun kan også være behjælpelig med at deltage i netværksmøder eller samtaler med fx skoler.

Område

Lykkelisa arbejder ud fra tre kernepunkter: fællesskabsfølelse, autenticitet og nærvær. Disse 3 punkter er grundelementer i at få glade børn.

Lykkelisa hjælper jer med konkrete tiltag i jeres specifikke situation, så du/I kan få vendt skuden. Selvværdsproblematikker er ofte årsagen til andre problemer, derfor kan det være en forudsætning for succes, at der arbejdes med det. Det er som alt andet individuelt.

Erfaring

Lykkelisa har en kandidatgrad i folkesundhedsvidenskab med speciale i mental børnesundhed samt en 4 årlig psykoterapeutisk efteruddannelse.

Lykkelisa har indblik, overblik og integritet i sit terapeutiske arbejde.

Da Lykkelisas udgangspunkt altid er jeres behov, er det også jer, der bestemmer hvor samtalerne skal foregå. Det kan være i hendes terapilokale, hjemme hos jer selv eller telefonisk.

Lykkelisa kan også undervise og holde foredrag.

Kontakt Lykkelisa på tlf. 31135645. Evt. på sms, så ringer hun tilbage hurtigst muligt.

Det siger Lykkelisas kunder

Tag kontakt i dag

Send en besked eller tag kontakt på telefon 22447866 for en uforpligtende snak, om dit behov for, at vi hjælper dit barn.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)