cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66
Linda Stæhr h

Linda Stæhr

Skoleterapeut i Jylland

+45 28 58 77 98 | trivselifamilien@gmail.com

Hvorfor arbejde med Linda Stæhr?

Hvis konflikterne fylder for meget derhjemme, så VIL det smitte af på skoledagen – det er her jeg kan guide jer i, hvad der virkelig er på spil i familien, så I opdager nye og bedre måder at samarbejde på.
Speciale

Mit speciale er at se menneskers styrkesider og særlige bidrag til fællesskabet, så alle får en værdig plads i familien – og i skolen.

Ofte er det behov og følelser, der bliver overhørt, som skaber de konflikter vi oplever.

Der kommer ro på hverdagen, når både børn og voksne oplever sig som værdige individer, der har lov at sige til og fra og VED de har en vigtig rolle i fællesskabet.

Område

De familier jeg rådgiver har ofte:

· Et barn der har svært ved at falde til ro og tilpasse sig fælles regler

· Et barn der lukker sig inde og ikke tør deltage, som andre børn

· Et barn der virker ængsteligt eller laver særlig ritualer, der ”skal” overholdes

· Et barn der farer op og skader andre eller sig selv i vrede og affekt

Genkender du disse beskrivelser, så bør du søge hjælp, så I kan få støtte til at genfinde trivsel i familien – og i skolen.

Erfaring

Jeg har 9 års erfaring i at rådgive forældre og støtte børns udvikling og trivsel. Først som pædagog og siden som rådgiver og psykoterapeut (sidste eksamen i 2018).

Jeg er foredragsholder, rådgiver og coach for forældre til mindre børn.

Desuden driver jeg pr 2018 et retrætested for småbørnsfamilier, der trænger til et pusterum i hverdagen. Se www.TrivseliFamilien.dk for mere information eller ring på 28 58 77 98 og hør nærmere.

Det siger Lindas kunder

Hej Linda. Dine råd har været helt fantastiske og er blevet fulgt slavisk. Og sikke en forandring! Konflikterne varer max 10 min og ikke nær så ofte. Tak! - Feedback fra en mor efter telefonrådgivning.
Linda er høfligt direkte og gennemtænkt provokerende. Fagligt kompetent med personlige konkrete eksempler. - Theis, far til dreng på 2,5 år
Fik en masse redskaber med hjem. Kunne godt bruge metoden med kun at sige tingene 3 gange og ikke give efter. - Thomas, far til pige i dagpleje ved Egå
”Dine råd har været helt fantastiske og er blevet fulgt slavisk. Og sikke en forandring! ”- Feedback fra en mor efter telefonisk rådgivning om hendes søn

Tag kontakt i dag

Send en besked eller tag kontakt på telefon 22447866 for en uforpligtende snak, om dit behov for, at vi hjælper dit barn.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)