cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66

 

Kristina Pryds

Kristina Pryds

Daglig leder af Skoleterapeuten.dk

+45 20332232 | kp@skoleterapeuten.dk

Hjælp til forældre?

Hvorfor arbejde med Kristina?

Jeg har dygtiggjort mig indenfor skolevægring, angst og mistrivsel hos børn og unge. Som forælder ved jeg, hvad det koster af ressourcer hos en familie at stå med sådan en udfordring og går gerne hele vejen med dig…
Speciale

Jeg har været omkring næsten alle slags mennesker og adskillige menneskelige udfordringer, men det, der har ramt min primære interesse er skolevægring.

Jeg værdsætter forskelligheder, skæve personligheder og komplekse psykologiske tilgange mv. Jeg har selv en autistisk dreng, diagnosticeret i 2014, så jeg kender rigtig godt til at verden kan opleves fra meget forskellige perspektiver.

Skoleværing er en kompleks udfordring, som skal tages meget alvorligt. Skolerne har generelt ikke faglig forståelse af fænomenet til at kunne støtte barnet og familien som står alene med udfordringen. I Skoleterapeuten.dk er vi indstillet på at byde kvalificeret ind på en række pædagogiske strategiske løsninger og terapeutiske værktøjer med et fokus på at kvalificere forældre i at finde konkrete løsninger i samarbejde med skole, lærere og pædagoger om at få barnet i trivsel.

Område

Jeg arbejder med psykologi i praksis. Det gør jeg gennem samtale, sparring og refleksion og øvelser der fører til nye perspektiver på ens egen livsførelse og tilgang til det der er svært. Jeg har arbejdet med mistrivsel i mange år og har undervist lærere og pædagoger samt afholdt mange foredrag om emnet for familier.

Jeg hjælper dig som forælder og understøtter din familie og dit barn via min faglighed, forståelse og indsigt. Og så sparker jeg gerne dørene ind, hvor det er nødvendigt, da jeg har stor erfaring med lovgivning og diverse samarbejdspartnere (myndighedspersoner, UU vejledere, skoleledere, PPR psykologer osv.). Jeg taler gerne din sag og præsenterer dit perspektiv til møder eller i almen dialog med de parter, der er involveret i dit barns sag.

Det er så vigtigt at fokusere på barnets hele liv i familien og forstå barnets angst for skole og livet udenfor hjemmet, og dette perspektiv skal tydeliggøres overfor samarbejdspartnerne.

Erfaring

Jeg har arbejdet med børn og unge siden 1998, hvor jeg startede som pædagog på en skole efter at have færdiggjort min pædagoguddannelsen, som jeg i 2012 overbyggede med en kandidat i pædagogisk psykologi.

Som leder af Skoleterapeuten.dk koordinerer jeg opgaver mellem skoleterapeuterne, så vi sikre det rigtige match. Der er så mange familier, skoler, institutioner mv. der har brug for os, så jeg er rigtig stolt over at være en del af et stærkt fagligt netværk, hvor alle ønsker at gøre en forskel for familier med udfordringer.

Jeg er også daglig leder i Odense Kommune, når jeg ikke arbejder med skoleterapeuten.dk.

Ring gerne til mig på 20223322 eller skriv til mig på kp@skoleterapeuten.dk, så skal jeg nok kontakte dig hurtigst muligt. Jeg gør mig umage med at besvare alle indenfor 48 timer.

Det siger skoleterapeuternes kunder

Kristina har simpelthen reddet vores familie. Vi var helt ude, hvor jeg ikke længere vidste, hvordan jeg skulle håndtere noget som helst og jeg var så bange. Men Kristina kom hos os nogle gange og allerede der kunne jeg mærke forandring i vores dreng og i vores familie. Efter nogle måneder havde vi det godt igen og mit barn kunne gå i skole.- Forælder
Kristina har fået ting ud af vores datter, som hun aldrig har fortalt andre. Kristina har en evne til at lytte, forstå, stille de rigtige spørgsmål, så der opstår fuldstændig tillid til hende. At hun oveni passer rigtig godt på os, sætter grænser for os, og understøtter hos i samarbejdet med andre, gør kun det hele endnu bedre.- Forælder
Kristina er en rigtig dygtig koordinator med en meget høj faglighed. Der bliver handlet hurtigt og det er altid kompetence handleplaner, skemaer mv. hun afleverer til samarbejdspartnere. Hun er også godt kendt i lovgivning, hvilket ofte er en fordel. Kristina har en personlighed, hvor man får fuldstændig tiltro til hende, og hendes faglighed er så dyb, så man stoler 100% på hendes betragtninger. Hun kan vinde en faglig diskussion til enhver tid.- Skoleleder

Tag kontakt i dag

Send en besked eller tag kontakt på telefon 20332232 for en uforpligtende snak, om dit behov for, at vi hjælper dit barn.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

Hjælp til skoler?