cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66

Jonas Borup

Skoleterapeut_jonas_Borup

Jonas Borup

Skoleterapeut i København

+45 24 26 77 32 | kontakt@jonasborup.dk

Hvorfor arbejde med Jonas?

Jonas har mange års erfaring med unge der mistrives. Unge med svær opvækst. Unge der er kørt fast i deres relationer – og unge belastet af stress, angst og vrede.
Speciale

Terapi med unge. Evnen at etablere og fastholde trygge, bæredygtige og udviklende relationer til unge der måske ikke lige i første omgang giver udtryk for at være helt med på den ide, er et af Jonas helt særlige specialer.

Qua hans mange år med sårbare unge, unge involveret i kriminalitet samt unge og misbrug – har han snart prøvet lidt af det hele og kan hjælpe med:

At komme videre efter svær opvækst, svigt eller udfordrende livsperiode.

At håndtere følelser som vrede, sorg, skam og jalousi.

Stress, angst eller depression – hjælp til at genfinde roen, trygheden og fleksibiliteten.

Unge, unge og misbrug og almindelige ungdomsproblemer.

Område

Det at genfinde trygheden og troen på sig selv – lære at give slip på svigt og svære livsperioder er et af Jonas primære arbejdsområder. Håndtering af svære følelser som vrede og jalousi kan han helt sikkert hjælpe jer med. Stress, selvværd, motivation og evnen at håndtere vanskelige relationer er andre af hans særlige interesseområder.

Derudover er Jonas en dygtig underviser, han har designet en 10 dages uddannelse i relationskompetence og har stor erfaring med undervisning og uddannelse af personer inden for både skole og det socialfaglige felt.

Erfaring

Jonas er uddannet psykoterapeut og skolelærer. Gennem en 15 årig periode har Jonas drevet virksomhed, samarbejdet med kommuner på hele Sjælland og arbejdet med unge og trivsel. I det driver han Terapihuset København, hvor han har terapeutiske forløb med både unge og voksne. Han er tilknyttet større psykologhus, hvor han underviser og uddanner psykoterapeuter, mentorer og kontaktpersoner.

Især har Jonas gode erfaringer i arbejdet med unge fra 15 års alderen. Hos Terapihuset København findes også andre dygtige terapeuter med stor erfaring i arbejdet inden for familieterapi og yngre børn. Så står du/I med en problematik, der ligger uden for Jonas primære arbejdsområde, kan han derfor sikkert hjælpe jer videre alligevel.

Hvem er Jonas’ kunder?

Kalundborg Kommune, Holbæk Kommune, Slagelse Kommune, Tårnby Kommune, Hvidovre Kommune, Københavns Kommune, Køge Kommune, Stevns Kommune, Bornholms Kommune, Albertslund Kommune, Sorø Kommune, Greve Kommune, Furesø Kommune- Kommunale referencer
GODA, DAB, Slagelse Produktionsskole, Kalundborg Produktionsskole, Kalundborg Misbrugscenter, Ung og Aktiv, Kathøjskolen, Ung og Rus, NORCARE A/S, AB GRUPPEN A/S, Samala Care A/S, Monday Produktions/TV2, Indsats ApS- Anden erhvervs-referencer

Tag kontakt i dag

Kontakt mig gerne – brug formularen her eller kontakt@jonasborup.dk. Du er også altid meget velkommen til at ringe på tlf. 24 26 77 32. Ring gerne aften og weekender, svarer jeg ikke, så indtal besked – og jeg ringer tilbage:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

Hjælp til skoler?