cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66
Jeanette_skoleterapeut

Jeanette Breus Møller

Skoleterapeut i Jylland

+45 60 20 02 87 | svea.breus@hotmail.com

Hvorfor arbejde med Jeanette?

“Det jeg er særligt dygtig til er at understøtte børn og deres forældre i at træffe de beslutninger, der er rigtige for dem, og belyse de ressourcer og muligheder de besidder, for netop at skabe sig det skole og familieliv, de ønsker.”
Speciale

Jeanette har specialiseret sig i hypnose til børn/unge med lavt selvværd, angst og med vanskeligheder ved at indgå i sociale sammenhænge.

Ved siden af sin funktion hos skoleterapeuten har hun de seneste år desuden haft privat praksis, og tilbyder terapi, hypnose og gruppeforløb.

“Jeg tror på, at alle mennesker handler udfra den bedste intention og udfra de redskaber, de har tillært sig igennem deres opvækst og ungdomsliv. Som mennesker bliver vi påvirket – på godt og ondt – af de livsbetingelser, vi tilbydes, de mennesker, vi knytter an til, og de miljøer vi færdes i.”

Jeanette tilbyder desuden stressreduktionsforløb til private såvel som professionelle.

Område

Jeanette har dedikeret sit arbejde og fokus til primært områder, hvor børn og unge vokser op under svære vilkår, og hvor hverdagene ofte er præget af vold, kriminalitet, misbrug, overgreb og omsorgssvigt.

Jeanette har dels arbejdet kognitivt, miljøterepeutisk og systemisk med børn og unge – ligesom hun har ledet familiesamtaler og gruppeterapeutiske forløb med primært unge familier, skrevet afhandling om vold i familier, ligesom hun har haft hundredevis af individuelle terapeutiske sessioner i både kommunalt og privat regi.

Erfaring

Jeanette er bachelor i pædagogik, har en kandidatgrad i pædagogik og psykologi, og er desuden uddannet i gruppeledelse, NeuroLingvistiskProgrammering og hypnose.

Forventet Hypnosepsykoterapeut (2018)

Med mere end tyve års erfaring fra den pædagog -og psykologfaglige verden har Jeanette bredt praksiskendskab til og et solidt teoretisk fundament med indsigt i livsvilkår og betingelser for mennesker i udsatte positioner, børn med diagnoser og adfærdsvanskeligheder og måder det præger både barnet, familien og den professionelle.

Kontakt Jeanette på 60200287 eller svea.breus@hotmail.com

Det siger Jeanettes kunder

”Jeg var meget spændt på effekten inden jeg skulle i hypnoterapi hos Jeanette. Det var en meget behagelig oplevelse. Jeanette er en tillidsvækkende kvinde, hvilket gjorde at jeg kunne slappe fuldstændig af og give mig hen til sessionen. Har været afsted én gang, og kan kun sige at det virker!! Jeg er meget glad for lettet og kan på det varmeste anbefale denne metode!- Anonym

Tag kontakt i dag

Send en besked eller tag kontakt på telefon 22447866 for en uforpligtende snak, om dit behov for, at vi hjælper dit barn.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)