cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66

Henriette Wang

Henriette-wang

Henriette Wang

Skoleterapeut på Sjælland

+45 22157898 | post@livetsperspektiv.dk

Hvorfor arbejde med Henriette?

Nogle gange, skal der kun ét enkelt ord, til at skabe din forandring.
Speciale

Jeg arbejder helheds orienteret, det betyder, at de narrativer, vi danner i og omkring vores person, kan danne grundlag for historier, som begrænser os, som skaber dårlige tanker om os selv. Når dette sker, er det ofte på bekostning af vores sinds velbefindende. Jeg arbejder ikke kun med børn og unge som har det svært i livet, men også med voksne mennesker, som har brug for vejledning og hjælp i at hjælpe deres eget barn med angst, skoleværing, eller lavt selvværd. Eller brug for selv hjælp til netop disse udfordringer.

Ofte ligger der et samspil mellem forældre og barn, som det ville være hensigtsmæssigt, at få bearbejdet eller bevidstgjort. Har der været, eller er der en konflikt i familien, forældre eller søskende imellem, kan det være meget svært for et barn eller en ung at få sat ord på egne følelser skabt af de konflikter der forefindes i hjemmet. Jeg kan hjælpe dit barn med at få sat ord på sine følelser, så han/eller hun bedre kan navigerer i det tomrum der rumsterer, eller få omsat en indre vrede til omsorg.

Jeg benytter i min terapi, mindfullness øvelser, åndedræts øvelser, hypnose og metaforer. Sindet har lettere ved at omsætte metaforer både i hypnosen og i samtalen, til at regulerer og hjælpe sig selv til en bedring, det er et indre værktøj, som sindet vil benytte sig af på det ubevidste plan.

Mine klienter får altid en øvelse med hjem, som de enten kan øve sig på, eller som et led i deres måde at komme videre på, og det er nøgle ordet, at komme videre.

Område

Jeg arbejder bredt, men har dygtiggjort mig indenfor, behandling af OCD, dårligt selvværd og angst.

Disse problematikker, forårsager hos mange unge en problematik der hedder ”jeg er ikke god nok”, eller ”hvad tænker de andre mon om mig”, ”hvis ikke det er perfekt, så duer jeg ikke”, som igen foranlediger en depression eller skoleværing, indimellem spiseforstyrrelser.

Skoleværing, er nok mere udbredt, end det giver sig ud for, og skolerne har ikke altid de terapeutiske muligheder der skal til, for at hjælpe barnet eller den unge eller forældrene. Det kan jeg rådgive omkring og hjælpe med.

Erfaring

Jeg tilbyder professionel psykoterapi. Jeg har taget en 4 årige Hypnose Psykoteraut uddannelse, og arbejdet med dette igennem hele uddannelsen. På uddannelsen, har jeg lært teknikker indenfor bl.a. NLP som også er én af de metoder jeg benytter i samtalen.

Jeg arbejder som selvstændig Hypnose psykoterapeut, på fuld tid og er medlem af Dakobe.

Det er vigtigt for mig, som din terapeut, at være autentisk og lyttende. Det kan kræve tillid for en ung som har mødt modstand i skolen eller i livet, at åbne sig op for en fremmed, den tillid opnåes igennem empati og medfølelse. Jeg brænder for mit arbejde, og synes selv, jeg har verdens bedste job.

For at kunne yde mit bedste som din terapeut, modtager jeg selv supervision, terapi og er medlem af erfa gruppe, dette sikre at jeg som terapeut, kan rumme det, der også er svært for dig.

Jeg arbejder i samtalen med den meta kognitive tilgang, det betyder, at jeg lærer klienten at observerer tankerne, uden at fusionere med dem. Den kognitive og narrative tilgang til problemerne, har forskningsmæssigt vist sig, at være de ledende terapeutiske tilgange indenfor terapi og personlig udvikling.

Jeg arbejder med det hele menneske, det vil sige, både krop og sind. Når barnet får ondt i maven, så fortæller denne smerte en historie. Når barnet siger lyde, så ligger der noget usagt.

Jeg kan kontaktes på tlf. 22157898 eller via min hjemmeside www.livetsperspektiv.dk

Det siger Henriettes kunder

Henriette er den dygtigste terapeut jeg har kendt og stadig bruger. Hendes varme naturlige og dybe indlevende evner i at forstå andre mennesker, er ægte og kærlige, føler jeg. Henriette er som menneske, født med medmenneskelige evner, som hun kærligt bruger. Dertil kommer alle hendes uddannelser. De viser bestemt også, hvor engageret Henriette er i at bruge, sine empatiske gaver, i lysten til at hjælpe andre. Jeg har virkelig meget glæde af at komme og bleve forstået i mine vanskeligheder og gå hjem med ro i sjælen og nye ``redskaber`` til at komme videre med i det daglige.- Janne
Jeg opsøgte Henriette i januar 2016 som følge af en voldsom depression, der havde afdækket en barndom fuld af svigt og afsavn. Jeg kæmpede bravt med og mod lavt selvværd og manglende tillid til mig selv og min omverden.- Mia
Jeg følte mig allerede ved mit første besøg meget tryg i hendes hænder; jeg følte mig hørt, forstået og accepteret, hvilket jeg ikke tidligere har oplevet så meget i mit liv. Jeg har opdaget, i mit arbejde med mig selv og mit opgør med fortiden, at det er altafgørende, at jeg føler, jeg har en allieret i min terapeut, og det har Henriette til fulde været for mig. - Anonym

Tag kontakt til Henriette i dag

Send en besked eller tag kontakt på telefon 22157898 for en uforpligtende snak, om dit behov for, at vi hjælper dit barn.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

Hjælp til skoler?