cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66
billede chr

Christian Hansen

Skoleterapeut på Fyn og i København

+45 22447866 | chrshansen@msn.com

Hjælp til forældre?

Hvorfor arbejde med Christian?

Christian tilbyder professionel omsorg og støtte til voksne og børn i mistrivsel.
Speciale

Klager dit barn over ondt i maven? Er barnet ofte i konflikter, er trist, irritabelt eller lider af angst?

Jeg arbejder blandt andet for PTSD-ramte politibetjente med det mål at få hverdagen til at hænge sammen og kunne fungerer i familien som helhed. Pårørende, ægtefæller og børn er derfor også en del og mål for en samlet indsats for trivsel i familien.

Når jeg kommer på banen er det tit med udgangspunkt i børns reaktion på en ubalance i skolen eller familien. Symptomerne på mistrivsel kan alt fra ondt i maven til tristhed, rastløshed, irritation, tiltagende konflikter i skolen eller manglende interesse for aktiviteter, barnet før syntes om.

Område

Jeg tager udgangspunkt i en helhedsorienteret forståelse af menneskets udfordringer og søger dem løst gennem individuelle ressourcer i en læringsproces.

På baggrund af en samtale hos jer tilrettelægger vi et forløb, hvor I får redskaber til omsorg og støtte for jeres egen trivsel, såvel som forældre for jeres børn i skole og fritid.

Min erfaring er, at der bag en adfærd eller et problem er en konkret årsagssammenhæng og en læring. Ved at blive bevidst og lære af denne erfaring, kan I selv på kort tid blive i stand til at håndtere jeres gode familieliv.

Erfaring

Som speciallærer har jeg bred og specialiseret viden og erfaring indenfor strategisk og praktisk at kunne lede en psykosocial udviklingsproces. Ligeledes har jeg som pædagogisk konsulent været i stand til at løse trivselsproblemer på skoler og i familier.

Jeg har solid erfaring indenfor arbejdet med traumatiserede børn og voksne mennesker, som har komplekse udfordringer i hverdagen på grund at voldsomme hændelser i barndommen eller traumer opstået i voksenlivet.

Det handler for mig om at stille min alsidige erfaring og viden til rådighed for den enkelte og finde nye muligheder og veje til det gode arbejdsliv og familieliv.

Det siger Christians kunder

Vores søn var mobbeoffer. Der er foregået ting i skolen, som han ikke har fortalt os for at skåne os. De ting kunne Christian grave ud af ham. Christians dialogform og den tillid, han udgyder, gør udslaget. I samtaler med vores søn klarede Christian på tre besøg, hvad en psykolog ikke har kunne klare på 2 ½ år. Og det var ikke en dårlig psykolog.- Forælder
Christians force er, at han ikke kommer med et færdigt koncept. Han stikker hånden ind i hvepsereden og tager efterfølgende stilling til, hvordan udfordringerne bedst gribes an.- Ulrik, skoleleder
Forløbet med Christian har givet min søn større selvindsigt. Han har lært, at hans handlinger har betydning for, hvordan andre agerer. I dag er han langt mere fokuseret på, hvordan han skal opføre sig for ikke at komme i konflikter eller stå uden for gruppen.- Jesper, forælder
I dag er jeg ikke længere i kamp med mig selv. Jeg er ikke afhængig af, hvad andre synes og mener. Jeg gør de ting, jeg har lyst til, og som min familie har lyst til. Snak med Christian, find dig selv og tro på dig selv. Alle mennesker er gode nok.- Tom, Forælder

Tag kontakt i dag

Send en besked eller tag kontakt på telefon 22447866 for en uforpligtende snak, om dit behov for, at vi hjælper dit barn.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

Hjælp til skoler?