cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66
Christian_Søllested_Uddannelsesleder

Christian Hansen

Skoleterapeut på Fyn og i København

+45 22447866 | chrshansen@msn.com

Hjælp til forældre?

Hvorfor arbejde med Christian?

Christian har mere end 15 års erfaring indenfor arbejde med udsatte børn og har desuden stiftet Skoleterapeuten.dk, som hjælper børn og familier i hele landet.
Speciale

Klager dit barn over ondt i maven? Er barnet ofte i konflikter, er trist, irritabelt eller lider af angst?

Jeg er uddannet folkeskolelærer og terapeut, og arbejder i dag som selvstændig skoleterapeut, hvor jeg har forløb med børn og unge, der har ikke trives optimalt i hverdagen. Fx fordi de er udfordrede på deres koncentration og søvn, har problemer med lavt selvværd, føler sig isolerede eller lider af stress eller angst.

Symptomerne på mistrivsel kan være alt fra ondt i maven til tristhed, rastløshed, irritation, tiltagende konflikter i skolen eller manglende interesse for aktiviteter, barnet før syntes om.

Område

Mit udgangspunkt er altid at se på barnets positive ressourcer.

På baggrund af en samtale med jer og jeres barn, tilrettelægger jeg et forløb, hvor I får enkle redskaber til at støtte jeres barns alsidige udvikling i barnets skole og fritid.

Min erfaring er, at der bag enhver adfærd er konkrete årsagssammenhænge. Ved at finde frem til disse, kan vi skabe trivsel og læring.

Erfaring

Jeg har en lang erfaring inden for arbejdet med børn og unge med udfordringer. Bl.a. som leder inden for specialområdet, hvor jeg har arbejdet med børn og unge med en ustabil skolegang og negative erfaringer med undervisning bag sig. Med børn, der er lette at aflede, har koncentrations – eller indlæringsvanskeligheder og i nogle tilfælde selvskadende tanker og adfærd.

Gennem de sidste 4 år har jeg haft samtaleforløb med børn og unge med psykosociale problemstillinger – samt deres familier – i rammer, der er trygge og tillidsvækkende.

Det siger Christians kunder

Vores søn var mobbeoffer. Der er foregået ting i skolen, som han ikke har fortalt os for at skåne os. De ting kunne Christian grave ud af ham. Christians dialogform og den tillid, han udgyder, gør udslaget. I samtaler med vores søn klarede Christian på tre besøg, hvad en psykolog ikke har kunne klare på 2 ½ år. Og det var ikke en dårlig psykolog.- Forælder
Christians force er, at han ikke kommer med et færdigt koncept. Han stikker hånden ind i hvepsereden og tager efterfølgende stilling til, hvordan udfordringerne bedst gribes an.- Ulrik, skoleleder
Forløbet med Christian har givet min søn større selvindsigt. Han har lært, at hans handlinger har betydning for, hvordan andre agerer. I dag er han langt mere fokuseret på, hvordan han skal opføre sig for ikke at komme i konflikter eller stå uden for gruppen.- Jesper, forælder
I dag er jeg ikke længere i kamp med mig selv. Jeg er ikke afhængig af, hvad andre synes og mener. Jeg gør de ting, jeg har lyst til, og som min familie har lyst til. Snak med Christian, find dig selv og tro på dig selv. Alle mennesker er gode nok.- Tom, Forælder

Tag kontakt i dag

Send en besked eller tag kontakt på telefon 22447866 for en uforpligtende snak, om dit behov for, at vi hjælper dit barn.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

Hjælp til skoler?