cs@skoleterapeuten.dk | +45 22 44 78 66

Bente Mikkelsen

Bente

Bente Mikkelsen

Skoleterapeut i Jylland

+45 28943945 | post@livs-lyst.dk

Hvorfor arbejde med Bente?

“Når familien rammes af sygdom, sorg og måske dødsfald, bliver det afgørende vigtigt at kunne tale om det. Tavshed er det værste. Børn får ondt af det, de ikke ved, men så rigeligt fornemmer og sanser.”
Speciale

Børn samarbejder med de vilkår, der er i familien. Det er de voksnes ansvar at give børnene gode vilkår. Børn har en dyb længsel efter forældrenes kærlighed og anerkendelse.

Sorg i familien kan også være, at far og mor ikke har det godt sammen og måske skal skilles. Den stemning, der er imellem mor og far, tavsheden, kærligheden såvel som skænderierne, er en usagt faktor, og den forplanter sig i hele familien. Børnene får ondt i maven, bliver anspændte og urolige, når far og mor ikke har det godt indbyrdes, hvorimod børn er glade og frie, når der er en god stemning forældrene imellem. Noget af det bedste jeg som forældre kan give mit barn, er at vise det, at jeg holder af dets far eller mor. Det giver barnet en fundamental ro og tryghed, som det kan gå ud i verden med!

Område

Jeg er familieorienteret psykoterapeut og medlem af Psykoterapeutforeningen.Jeg har stor opmærksomhed på hele familiens trivsel.

Hvis forældrene har det svært indbyrdes, tilbyder jeg parsamtaler. Hvis der er sorg og krise i familien, tilbyder jeg familiesamtaler, hvor børnene er en naturlig part.

Mine samtaler tager udgangspunt i den aktuelle situation. Det er langt fra nødvendigt at grave ”gammel historie” frem for at skabe nye forandringer i sit parforhold og i sit familieliv. God og konstruktiv kommunikation er ofte redskabet til nye forandringer.

Med mit rolige, nærværende, tydelige og tillidsfulde væsen, skaber jeg som oftes hurtigt et rum, hvor der er trygt at være. Samtidig er der plads til at være den man er, og med det der er, for eksempel vrede, sorg, angst og frustration.

Erfaring

Jeg er blandt andet parkonsulent ved Hedensted Kommune, og jeg har set, hvor ofte parterapi skaber forandringer i hele familien. Når børnene mærker, at far og mor tager ansvar, skaber det frie og trygge børn.

Som sygeplejerske og som rådgiver ved Kræftens Bekæmpelse i Vejle, har jeg stor erfaring i at tale med mennesker om sygdom, sorg og død. Det giver en stor forløsning at få talt med et andet menneske om sin frygt, ensomhed og sorg.

Jeg oplever, hvor givende det er for en familie i krise at få en professionel sparring og guidening med ind i sin familie. Samtidig skaber familiesamtaler en samhørighed i familien, som gør de fleste rigtig godt.

Læs mere her: Livs-lyst.dk

Det siger Bentes kunder

”Med parterapien er der kommet mere nærvær i vores familie, og børnene skændes ikke nær så meget nu. Konflikterne er blevet færre, især om morgenen inden de skal i skole”- Anonym forælder
”Vores barn på 8 år har ikke længere ondt i maven, og hendes lærer har bemærket, at hun læser bedre efter, at vi er begyndt i parterapi”- Anonym forælder
”vores børn er blevet mere rolige efter, at vi har lært at tale pænt til hinanden”- Anonym forælder

Tag kontakt i dag

Send en besked eller tag kontakt på telefon 22447866 for en uforpligtende snak, om dit behov for, at vi hjælper dit barn.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)